La Revolució del Soul

Potser aquesta és la solució que proposa Steffen Morrison en el seu nou àlbum Soul Revolution, per a temperar les aigües, recordar d’on venim i continuar somiant amb prats futurs més verds. El seu pas pel nostre país amb l’anterior àlbum Movin’ On va deixar empremta fins al punt de sentir-se estretament vinculat a la nostra passió per la música i per la vida.

Tant els mitjans de comunicació com el públic d’aquí l’adoren: d’ell s’ha dit a la ràdio, TV i premsa que és una veu meravellosa a nivell dels grans soulman de la història, dels millors artistes europeus de l’actualitat i un dels artistes internacionals més importants del gènere. La connexió és tal, que un dels nous temes, ‘True To Myself’, va ser concebut a València durant la gira.

Soul Revolution és el segon disc de l’artista holandès originari de Paramaribo. Precisament són les arrels i el llegat els que han inspirat les composicions, atorgant-los un empaquetatge personal al soul modern que només la frescor de les seves cordes vocals podria proposar.

Amb aquest nou llançament Morrison transita en la recerca de les peces que componen el seu ser, sent una important part d’això la seva infantesa a Surinam, ”des que era jove, he tingut el somni recurrent de volar que significa abraçar la imperfecció, protegir als éssers estimats i deixar enrere les barreres que t’impedeixin créixer com a humà, home, artisa i pare”, relata Steffen.

Aquests missatges son els que fan de Soul Revolution un treball extrema- dament personal on el cantant de soul revela a l’home darrere de l’artista. El procés de composició va començar immediatament després de la publicació de Movin’ On. ”Vaig escriure les tres primeres cançons ‘You’ve Been Hit by a Butterfly’, ‘Old Fashioned’ i ‘Can’t Stop Loving’ amb els meus amics Andy Plati i Luke Juby a Anglaterra. Els temes es van originar després de donar amb una lletra que ens va permetre fer clàssics atem- porals”, explica Steffen Morrison. L’àlbum va començar a forjar-se i de seguida van sorgir la resta de temes com l’intens ‘Let Us Not Wait Too Long’, una oda a la seva germana que va morir tràgicament el 2014 i ‘Where I Wanna Be’, engendrada durant una jam session amb Danny Vera. El resultat són deu cançons d’una elaborada producció en la qual han participat més de trenta artistes, músics, compositors, productors, arranjadors… que abrigallen al cantant amb una calidesa en la qual destaca la honestedat i el talent.

Scroll to Top