Nascuda a l’Argentina, Buenos Aires, l’any 2000. Al 2003 va emigrar amb tota la seva família a Espanya, i actualment viu a Barcelona.

Només arribar, va començar a una escola de dansa clàssica i flamenc, a la qual li encantava assistir. Hi dedicava molt de temps i ganes , i era feliç fent això. Van ser 10 anys ballant.

També solia estar acompanyada de la seva guitarra, amb la qual va començar a ser cantautora des de ben petita.

Des de petita es va trobar envoltada de música, des de clàssic, rock argentí, flamenc, blues, jazz, fins a hip hop i rap. Influenciada tant per AmyWinehouse, Lauryn Hill, Alicia Keys, Whitney Houston, Peggy Lee, com per Violadores del verso, Nach, Porter, Nas , 2pac, Dona Brat, Missy Elliot, Fito Paez, Calamaro, Bersuit Vergarabat i moltíssims més artistes.

Arran de descobrir el gènere del rap, comença a desembolicar tota la seva escriptura en bases de boom bap, amb instrumentals, i a recitar-ho d’una forma rítmica. A poc a poc va anar trobant un espai a la música, que cada vegada es feia més gran i va voler aprofitar-lo.

Després d’alguns anys escrivint, comparteix el seu primer tema ‘Fui Silen- cio’, 2018. Seguit de ‘No hay rencor’, ‘Cuéntame’, ‘Pareparqué’, ‘Muriendo’, i el seu últim llançament, ‘Calma Fugaz’. Les seves lletres representen la lliure canalització de l’ésser humà i la llibertat i necessitat d’expressió.

Actualment està treballant molt amb tot el que té per a compartir.

 
Scroll to Top