Queralt Lahoz presenta Pureza

La música de Queralt Lahoz està travessada pels sons llatins, d’arrel i urbans: el soul, l’hip hop i el dancehall dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontà- nia dels seus orígens flamencs i els seus paisatges personals. Nascuda a Santa Coloma de Gramanet, nucli de migració andalusa a la perifèria de Barcelona, on va migrar gran part de la seva família procedent de Grana- da, descansa a la seva tradició, es recolza a la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i a la seva infància suburbana, per a traçar un pont florit entre passat, present i futur, que imprimeix a la seva música un caràcter inconfusible. Amb aquesta combinació Queralt Lahoz desafia el convencional i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent.

Queralt Lahoz té una de les veus més prometedores de l’escena, té la capacitat de cantar un bolero clàssic i rapejar al més pur estil 90’, aquesta és la versatilitat que respira el seu debut. Pureza és el primer disc de l’artista catalana, publicat al maig de 2020, que es perfila com una de les grans promeses del panorama. Un àlbum ple d’actitud i sense complexes que funciona com una declaració de principis i síntesi auto- biogràfica. El disc ha estat premiat com el número 6 dels millors discos nacionals segons Mondosonoro.

En directe l’acompanyen uns músics excel·lents; Marc Soto a la bateria, Pau García als teclats i Fede Jahzzmvn com a dj que al costat de la veu inigualable de l’artista, configuren un directe exquisit i que enamora a tots els publics.

Scroll to Top