Home of Sanity

Construït sobre les cendres de la privació i les lluites, Home Of Sanity és el fènix de les esperances ardents que Oscar Anton va crear el 2020.

Una recerca de llibertat per crear i publicar la màxima música possible, que es va concre- tar en un repte d’un any de llançar un pack de tres cançons cada mes íntegrament escrites, compostes, produïdes i dirigides pel mateix Oscar Anton.

En prendre la ferma decisió de deixar un gran contracte discogràfic que molts idealitzen, Oscar va decidir emprendre un camí cap a l’èxit que encara no s’havia asfaltat, i on aquest artista francès ha estat l’únic al capdavant de la seva carrera.

A través dels èxits i lluites, els dubtes i el suport invicte de la seva família, Oscar Anton va passar un any trencant els codis que la gent intentava imprimir a la seva música. Amb els confinaments i la crisi sanitària pesant en un any en què ja va sacrificar molt per posar-se en un procés creatiu permanent, l’artista francès va lluitar contra el timing i totes les lluites que un jove artista independent pot afrontar per ell mateix. 

En aquest Home Of Sanity, ens preocupem pels sentiments, l’autoempoderament, la vida quotidiana i les històries d’amor. Aquestes són les pedres angulars d’una llar on es prefereix la creació a la perfecció per la seva puresa, encarnada per la veu enlluernadora d’Oscar que envolta el nostre cor i l’ànima amb llençols sedosos.Les melodies enganxoses i els ritmes suaus es barregen perfectament per crear un terreny de joc perquè ell pugui explo- rar, evolucionar i compartir el seu amor per la música amb una sinceritat genuïna. Des de ritmes de Bossa Nova (flors), fins a ritmes lo-fi (reproduir i rebobinar) i col·laboracions de hip hop (L’ange passe), els packs mostren diversitat, curiositat i un procés d’assumpció de riscos per intentar-ho de nou sense importar formats ni regles.

 
Scroll to Top