Margaritas y Lavanda

“Margaritas y Lavanda” (Hook Ediciones Musicales, 2021) és el nou treball de Maren. La jove cantautora llança el seu primer LP que consta de deu cançons inèdites amb identitat pròpia on es conjuguen melodies dream pop, amb textos frescos i plens d’alè compassats per l’ús de la seva exquisida veu com a instrument. La força dels missatges de les seves cançons, i la seva creativitat han fet de la jove cantautora una artista que brilla amb llum pròpia i que suposa aire renovador a l’escena indie actual. Amb influències com Jane Birkin o Françoise Hardy, a “Margaritas y Lavanda” Maren juga alhora amb la subtilesa, les metàfores i el que és estrambòtic, però sense disfresses i sent ella mateixa. Amb “Fotosíntesis” descobrim el primer avenç d’aquest nou treball, però la gran sorpresa va arribar en ple Estat d’Alarma amb “Te invito a mi pisci- na (para matarte)”, un tema que sorgeix d’una trucada de FaceTime i es converteix en el primer hit viral de l’artista bilbaïna. Després d’aquest tema, es van presentar els següents avançaments d’aquest disc amb caràcter propi: “La estación espacial de Teruel” single en què Maren compon una atmosfera ballable amb un exquisit alhora que enganxada tornada i que va aconseguir ser un èxit des del moment del seu llançament; “El día que bajé las escaleras”, la seva cançó més personal o “Debería ser normal” són algunes de les cançons que ja han aconseguit captivar el públic que les escolta.
L’últim avenç “Margarette, todos lloran por ti”, suposa l’avantsala perfec- ta d’aquesta obra musical. El tema és el punt de trobada entre dues dones artistes, Maren i Anni B Sweet, que ens envolten amb la màgia de les seves captivadores veus entrellaçades. Una cançó plena de matisos musicals i cuidada instrumentació, amb un final majestuós on la percussió i els instru- ments de corda prenen protagonisme amb un resultat embriagador en aquell que l’escolta.
“Margaritas y Lavanda” és un treball d’una excel·lent combinació d’ele- gància i senzillesa que compta amb la producció de Carlos Dueñas (Artic Wave Studios) i Reys. Una meravellosa carta de presentació que arriba com un alè d’aire fresc a l’escena musical i que promet convertir-se en tot un imprescindible.
Scroll to Top