La localització

Tossa de Mar

Tossa de Mar, població de la costa brava que representa en si mateixa un dels valors patrimonials més destacats de la Costa catalana i constitueix un dels espais amb més història i llegats que representen, com pocs, el pas de les diferents cultures que han marcat una manera de viure i veure la vida; des de vila vella, fins a l’herència modernista, l’església vella de Sant Vicenç, el far, etc. i per descomptat els espais naturals de la nostra costa.

En l’actual situació de pandèmia degut a la covid19 i després de més d’un any d’afectació, entre d’altres, del sector cultural i en especial pel que fa a la total aturada de les activitats amb assistència física de públic o restriccions d’aforament, creiem que és moment de donar un nou impuls al sector i que serveixi de motor per a posicionar, amb una major projecció cultural a la vila i que serveixi com a punt d’atracció turístic de públic tant local com nacional. Per aquest motiu s’ha creat un projecte cultural que encaixa amb les necessitats municipals per tal de representar, al llarg dels pròxims mesos, la vinculació dels valors patrimonials amb diferents espectacles artístics.

Dtsgrup incorpora al seu equip diferents experts del sector cultural i amb la seva dedicació i visió professional han creat la proposta del festival. El projecte cultural que es preveu realitzar aquest estiu està fonamentat en la seva continuïtat en els pròxims anys, ja que no s’entendria d’una altra manera, sent així un projecte estratègic i amb prioritat per tal d’impulsar la cultura local i fer de Tossa de Mar un nou centre neuràlgic de la referència de festival a la costa catalana.

Per la singularitat dels nostres espais i de la nostra història creiem que aquesta aposta és d’interès cultural per les diferents administracions. Tossa vol convertir-se en el petit paradís cultural de la costa brava.

L'església vella de Sant Vicenç i el Far de Tossa

L’espai escollit per desenvolupar l’activitat cultural és símbol destacat de Tossa de Mar i forma part fonamental de la Vila Vella.

L’església vella de Sant Vicenç es convertirà en l’auditori previst per albergar els diferents espectacles musicals. Tanmateix el festival disposarà d’una zona prèvia on el públic assistent podrà apreciar un altre espai singular com és el far de Tossa i tot el seu entorn.

Es planteja un village per donar cabuda a diferents espais gastronòmics amb una selecció acurada de la cuina autòctona que s’adaptarà a la singularitat de vila vella per oferir el millor i més destacat dels restauradors de Tossa.

Per la singularitat de l’església vella de Sants Vicenç i per tal de respectar el seu valor cultural es disposarà d’una platea per acollir el públic amb un aforament molt ajustat. A banda de les restriccions acordades des del Procicat en el moment de l’inici del festival no s’ampliarà, en cap cas, aquest aforament, sent de 148 localitats de venda, distribuïts en dues àrees per tal de tenir la visió adequada tant de l’escenari com del recinte emmurallat i les vistes a la vila de Tossa.

Fotogrames petit paradís (8) 2

COM ARRIBAR?

Des de Girona: per C-65 i GI-681  //  per A2 i GI-681

Des de Barcelona: per C-32  //  per AP-7

Des de Lleida: per AP-2 i AP-7  //  per A2 i AP-7  //  per C-25

Des de Tarragona: per AP-7  //  per AP-7 i C-32

Scroll to Top