Energia Tropical

Guillem Roma presenta Kiribati, un disc ple de força vitalista, reflexions, bellesa i amor per recordar-nos que necessitem un canvi si estimem al món que ens dona vida. Un nou treball amb referències constants a l’emergència climàtica que sorprèn per la profunditat del seu missatge, el bon rollo contagiós i una sonoritat original que reviu generes com el bolero.

De forma natural i fresca Guillem Roma consolida una sonoritat on con- viuen influències que van del carib al mediterrani amb melodies clàssi- ques actualitzades en tendències acústiques actuals. En aquesta linea encaixen a la perfecció col·laboracions com els mexicans Daniel, me estás matando, referents del neo-bolero o Sílvia Pérez Cruz. Un disc on s’ajunta la potència ballable de l’energia tropical i una sensibilitat poèti- ca que ens transporta a universos plens de màgia.

Amb una càlida rebuda pels mitjans, concerts d’estrenes amb entrades exhaurides i una posada en escena cuidada al més mínim detall Guillem Roma obra la gira de Kiribati per compartir aquesta energia tropical.

Scroll to Top