fbpx

Espai Village

Vine a veure’ns a l’espai gastronòmic del Village situat al Far de Tossa, un espai espectacular amb vistes panoràmiques del poble i del mar Mediterrani.

Podràs gaudir d’un moment inoblidable amb els nostres còctels, i fer un tast de la cuina tradicional mediterrània on us oferim diferents assortiments d’embotits i formatges, bunyols de bacallà, croquetes de sípia i llagostins amb la seva tinta, així com també d’algunes elaboracions en format Show Cooking de la Cuina Tradicional Tossenca.

Us hi esperem!

A més a més, a la zona gastronòmica del Far de Tossa també podràs trobar...

Cim i tomba

Cuina tradicional tossenca

Espai especialment dedicat a la cuina tradicional tossenca amb tot el sabor d’abans, elaborada amb productes de primera qualitat i amb inesperats tocs de modernitat de la mà de Can Carlus i El Petit de Can Carlus.

La cuina de Tossa ha estat clarament marcada per les característiques del territori on es troba, però han estat el pas del temps, la influència de cultures diverses i les condicions de vida de la seva gent els qui l’han mantinguda en constant evolució, donant forma a una gastronomia pròpia de Tossa, semblant a la cuina dels pobles veïns, però també amb reconegudes diferències.

Servei de cocteleria

Canela en rama es fonamenta en quatre pilars: Producte, Servei, Atmosfera i Ubicació. El seu producte és 100% natural, elaborat amb sucs frescos amb fruita de temporada, xarops i maceracions casolanes i destil·lats premium. La seva oferta gastronòmica està inspirada en la cultura i el saber fer dels snacks mediterranis, amb una selecció de formatges locals i internacionals, taules d’embotits ibèrics , conserves gurmet i gelats artesans.

De la mateixa manera, els entusiastes del vi es delectaran amb la seva exclusiva selecció de vins, una varietat de joies embotellades que es poden gaudir per copa.

Canela en Rama
Scroll to Top